De 10 hemmelighetene for suksess og indre fred av Dr. Wayne Dyer | Co Manifesting (2024)

The 10 Secrets For Success And Inner Peace by Dr. Wayne Dyer | Co Manifesting (1)

Dr. Wayne Dyers bestselgende bokDe 10 hemmelighetene for suksess og indre fred, antyder en helt annen tilnærming til suksess og prestasjon.

For de fleste av oss er suksess noe vi har blitt ledet til å tro krever mye innsats, beslu*ttsomhet og hardt arbeid.

For det meste er denne innsatsen noe vi må finne en måte å gjøre på på grunn av belønningene i enden av tunnelen.

Til syvende og sist ser målet ut til å være å ha nok tid til å gjøre de tingene vi virkelig ønsker å gjøre, og denne prosessen med å skyve forbi kortsiktige hindringer av hensyn til langsiktige belønninger blir en drivkraft.

"Å gjøre det du elsker er hjørnesteinen i å ha overflod i livet ditt."

Wayne Dyer

Denne tilnærmingen til suksess ser ut til å være den dominerende og å lære alle prinsippene hardt arbeid, utholdenhet, målsetting, planlegging etc. kan gjøre deg vellykket, men problemet er at det krever konstant motivasjon og indre tvang.

Selv om hardt arbeid og alle prinsippene bak suksess er viktige, er det noe utover det hele som ofte blir oversett. Det er en annen måte; en annen vei til å leve det livet du virkelig ønsker å leve. Selv om dette er en mindre populær vei, er det til syvende og sist en mye mer tilfredsstillende tilnærming til suksess.

Denne alternative veien er det du kan kalle minst motstands vei. Det handler ikke om å slå andre mennesker, erobre verden eller samle mer og mer.

I stedet handler det om å lære å være indre retningsgivende og følge sin egen unike vei i livet.

Til syvende og sist handler det om å bli oppfylt og realisere deg selv. Det er en vei som ikke er opptatt av den endelige destinasjonen like mye som den er opptatt av hvert steg på veien og å være glad og oppfylt med livet.

«Du kan ikke alltid kontrollere hva som skjer utenfor. Men du kan alltid kontrollere hva som skjer på innsiden.»

Wayne Dyer

De 10 hemmelighetene for suksess og indre fred – sammendrag

I de 10 hemmelighetene for suksess og indre fred,Dr. Wayne Dyerskisserer de 10 prinsippene for ekte suksess.

Dette er 10 prinsipper for å skape den indre følelsen avoppfyllelseog lære å dyrke en autentisk kraft i livet ditt.

Her er en kort oversikt over disse 10 kraftige prinsippene:

Hemmelighet #1:
Ha et sinn som er åpent for alt og knyttet til ingenting...

Når du er virkelig åpensinnet, åpner du deg opp for potensialet og muligheten for at alt og alt er tilgjengelig for deg. Ofte er de tingene vi må gjøre for å ha det vi ønsker, i det vi avviser fordi sinnet vårt er lukket for alternativer og forskjellige synspunkter.

Et sinn som virkelig er åpent for alt vil også hjelpe deg til å bevege deg utover mange av konfliktene du opplever i livet ditt. Et åpent sinn kan lytte til og til og med akseptere andre mennesker og deres tro uten å dømme.

Hemmelighet #2:
Ikke dø med musikken din fortsatt i deg...

Vi har alle et unikt formål og en unik vei å gå i livet. Flertallet av mennesker forlater imidlertid sitt eget kall for å "passe inn" og tilpasse seg det andre ønsker og forventer av dem.

Det mektigste du kan gjøre i livet ditt er å finne i deg selv det du føler deg kalt til å gjøre, og deretter bare lytte til den indre stemmen.

Høytfungerende mennesker er de som er i stand til å forbli tro mot seg selv, og som oftest er det på grunn av dette at de kan forandre verden.

Dette er mennesker som lyttet til den høyere delen som bor i hver og en av oss – som stadig kaller på deg til å leve livet ditt med vilje.

Hemmelighet #3:
Du kan ikke gi bort det du ikke har...

Hvis fokuset i livet ditt er på å "få" vil du aldri oppleve ekte overflod. Loven om tiltrekning bestemmer at du får tilbake det du legger ut gjennom hele bevisstheten.

Det du gir bort er det du vil tiltrekke deg mer av, og dette gjelder ikke bare for materielle ting, men for alt du kan tenke på.

Hensikten med livet er ikke å få, men å gi og når du finner i deg selv det du ønsker og gir det bort, vil det komme rett tilbake til deg.

Havet av overflod er tilgjengelig for oss alle i like mengder og enten det er kjærlighet,penger,suksesseller lykke; du må finne det i deg selv. Det er ikke der ute, men her inne, og det er i dette riket av "selvet" hvor du "finner" det.

Hemmelighet #4:
Omfavn stillhet...

Stillhet er sannsynligvis det minst verdsatte tidsfordrivet i samfunnet vårt der alle løper rundt for å gjøre og oppleve mer av livets overflod. Å lære å skape stillhet i livet ditt er grunnlaget for å oppleve indre fred og en følelse av tilfredshet.

Mor Theresasa en gang at stillhet er Guds venn, og for at du skal få kontakt med den guddommelige delen av deg selv, må du stille den ytre verden og gå innover.

Gjennom stillhet får du kontakt med den autentiske delen av deg selv.

Hemmelighet #5:
Gi opp din personlige historie...

Vi bærer alle rundt på deler av fortiden vår som vi har en tendens til å knytte oss til; ting vi ikke er villige til å gi slipp på, og av ulike grunner bruker vi fortiden vår til å rettferdiggjøre det som mangler i livene våre. Den transformerende sannheten er at ingen trenger en personlig historie.

Du trenger ikke å ha en fortid for å definere deg selv – med mindre du velger å gjøre det.

Å lære å frigjøre deg selv fra fortiden din og alle tingene fra fortiden din som du er knyttet til, vil frigjøre deg til å bli en autentisk og mektig person som virkelig kan leve livet i virkeligheten av nåværende øyeblikksbevissthet.

Hemmelighet #6:
Du kan ikke løse et problem med samme sinn som skapte det ...

Sinnet ditt er kilden til alle dine problemer og problemer kan bare eksistere i tankene dine. Når du ombestemmer deg, kan du endre hva som helst.

Det finnes en åndelig løsning på hvert problem, og det begynner med å flytte tankene dine fra det som er galt til det som er rett.

Å lete etter løsningen i problemet vil bare skape mer av problemet mens du går over til løsninger du kan begynne å endre.

Hemmelighet #7:
Det er ingen berettiget harme ...

Å mislike noen andre vil skade deg mer enn det vil skade dem. På samme måte vil all dere harme mot noe som helst bare svekke dere.

Kinesiologiavslørte den iboende energien som er tilstede i alle tanker og hvordan visse tanker og ideer svekker både sinnet og kroppen din (og til slu*tt svekker ånden din).

Sinte mennesker lever i en sint verden, triste mennesker lever i en trist verden og glade mennesker lever i en lykkelig verden.

Uansett hvor mye noen har gjort deg urett, kan du rett og slett ikke rettferdiggjøre harmen fordi det til syvende og sist bare vil skade deg og tappe energien din på noe utrolig ødeleggende.

Hemmelighet #8:
Unn deg selv som om du allerede er det du vil være...

Vi har alle en visjon for hvordan vi virkelig vil at livene våre skal være, men vi har en tendens til å ha et nivå av tvil om det virkelig er mulig.

Når du begynner å oppføre deg som om det du ønsker å være allerede er ekte, så setter du i gang selve kreftene som vil samarbeide med deg for å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Stamfaren til hver handling er en tanke, og når du begynner å tenke på og se deg selv som alt du ønsker å være, starter du den kreative prosessen: du blir inspirert og du skifter livet ditt i en ny retning.

Hemmelighet #9:
Ta vare på din guddommelighet...

Det er et aspekt ved hver og en av oss som er usynlig, men likevel veldig ekte. Du er en guddommelig skapning av Gud, og derfor kan du aldri skilles fra det som skapte deg.

Gud eksisterer i deg, og du trenger ikke å gå og lete andre steder enn innvendig for å finne Gud. Denne guddommelige delen av livet ditt er ikke bare en "del" av deg, men utgjør selve essensen av hvem du er som menneske.

Å lære å verdsette det vil hjelpe deg å verdsette deg selv og livet for den storheten det virkelig er.

Hemmelighet #10:
Visdom er å unngå alle tanker som svekker deg...

Hver tanke du har vil enten styrke eller svekke deg. Tanker om makt vil alltid svekke deg fordi det krever en motkraft.

Tanker om fred, glede, kjærlighet og aksept vil styrke deg for de skaper ikke en motkraft, og det stammer fra en vilje til å la verden være som den er.

Visdom handler om å lære denne store sannheten og virkelig etterleve den i alle aspekter av livet ditt.

De 10 hemmelighetene for suksess og indre fred av Dr. Wayne Dyer | Co Manifesting (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 6378

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.