Utdanning om 'do-ikke-bruk' forkortelsesliste som trengs |2005-12-01 |Ahc ... (2024)

Utdanning om 'do-ikke-bruk' forkortelsesliste som trengs

Legebestillinger, problemer med personalkompetanse etterlevelse

(Redaktørens merknad: Dette er den andre av en todelt serie som ser på akkrediteringsstandarder som utgjør samsvarsproblemer for hjemmehelsebyråer. I forrige måned så vi på beredskap og hvilke komponenter som er nødvendige for å tilfredsstille en landmåler. Denne måneden, viUndersøk forkortelseslister for ikke-bruk, skriftlige ordrer og kompetansevurderinger.)

Å møte Oakbrook Terrace, IL-baserte felles kommisjon for akkreditering av helseorganisasjoners pasientsikkerhetsmål som krever en liste over forkortelser som ikke skal brukes fordi de kan misforstås eller lese, noeen enkel oppgave å oppnå.Standarden som gjenspeiler passende bruk av forkortelser (IM 3.10) er imidlertid den nest mest problematiske standarden for organisasjoner som er akkreditert av Joint Commission med 16% av hjemmehelsebyråene som er funnet ikke-kompatible.

"Alle har listene sine over" do-ikke-bruk "-forkortelser, men hjemmehelsebyråer finner seg ikke-kompatible fordi de ikke gir personalets utdanning som trengs for å implementere do-ikke-bruk-listene konsekvent," sierMaryanne L. Popovich, RN, MPH, administrerende direktør for hjemmepleie akkreditering for Joint Commission.

I tillegg til utdanningsinservice om forkortelser for ikke-bruk, har personalet ved Midwest Home Health i Del City, OK, laminerte referansekort som inkluderer forkortelsene og fungerer som en påminnelse om ikke å bruke visse, sierSue Gibson, RN, direktør for byrået."Da den første kjernegruppen med forkortelser ble publisert, laminerte vi lyse rosa indekskort som inneholdt forkortelsene, så oppdaterte vi dem da neste gruppe ble identifisert," sier hun."Kortene er teipet til sykepleieres utklippstavler, slik at de alltid har et raskt, enkelt referanseverktøy."

Gibsons byrå reviderer også diagrammer på månedlig basis, med ansatte som leter etter bruk av forbudte forkortelser."Vi reviderer diagrammer på forskjellige punkter for pasientens omsorg, ikke bare før vi innleverer et krav," sier hun."Vi plukker opp problemer som en sykepleier som bruker forkortelser for ikke-bruk tidlig i prosessen, slik at vi kan sørge for at sykepleieren har referansekortet og forstår viktigheten av å ikke bruke visse forkortelser," sier hun.

I en fersk undersøkelse fra Joint Commission fant landmåleren bare en forkortelse av do-ikke-bruk som ble brukt i en medisineringsprofil, sier Gibson."Surveyor gjennomgikk en rekke diagrammer, så vi var glade for at det bare var en forkortelse misbrukt," legger hun til.

En nøkkel til å implementere en forkortelsesliste for ikke-bruk er å holde listen håndterbar, foreslår Gibson."Vi gjennomgår forkortelsene nøye og inkluderer bare de forkortelsene som virkelig er anvendelige for vår praksis," sier hun.Hvis listen din blir for lang, og inkluderer forkortelser de ansatte sjelden bruker uansett, vil sykepleiere ikke bruke referanseverktøyet fordi det er for tidkrevende og tungvint, legger hun til.

Legebestilling må være i diagrammet

En annen tøff standard for hjemmehelsebyråer som resulterte i manglende overholdelse av 15% av de undersøkte byråene, er kravet om at omsorg gis i henhold til en leges ordre, påpeker Popovich."Denne standarden har alltid vært på listen over topp 10 standarder som utgjør samsvarsproblemer," sier hun."Utfordringen for sykepleiere hjemme er å håndtere pasienter hvis forhold kan kreve flere endringer i ordrer på kort tid," forklarer hun."Mens ansatte kan få muntlige bestillinger for endringer i omsorgsplanen, er systemet ikke alltid på plass for raskt å overføre denne informasjonen til en skriftlig ordre.

"Hjemmehelsepasienter kan også se flere omsorgspersoner hvis de ser forskjellige sykepleiere eller terapeuter for forskjellige besøk," sier Popovich."En lege kan gi en muntlig ordre til en omsorgsperson, men den ordren kan ikke komme seg inn i diagrammet som en skriftlig, signert ordre før neste sykepleier eller terapeutens besøk," forklarer hun.

Organisasjoner som bruker bærbare datamaskiner eller annen teknologi for å umiddelbart overføre en endring i en ordre, overholder denne standarden lettere, sier Popovich.Men selv med teknologi er det viktig å sørge for at noen gjennomgår diagrammer regelmessig for å sikre at ordrer blir skrevet og plassert i diagrammet på en riktig måte, legger hun til.

Saksbehandlere er grunnen til at Gibsons byrå ikke har noe problem med å oppfylle denne standarden."Hver saksbehandler har en saksbelastning på 20 til 25 pasienter, men hun ser bare fire pasienter hver dag," forklarer Gibson."Resten av saksbehandlerens tid blir brukt på å koordinere omsorg som er gitt av LPN -er, andre RN -er eller terapeuter som ser pasientene," sier hun."Hvis medisiner endres, eller hvis legen bestiller en annen terapi, må omsorgspersonen som mottar den muntlige ordren ringe og oppdatere saksbehandleren den dagen ordren endres. Dette sikrer at saksbehandleren kan få ordren skrevet og signert,Og oppdater medisinsk journal for å gjenspeile endringen før en annen omsorgsperson besøker pasienten, "påpeker hun.

Saksbehandlingssystemet fungerer bra av flere grunner, sier Gibson."Saksbehandleren er i stand til å koordinere den større gruppen av pasienter fordi hun ikke er den eneste sykepleieren som besøker pasienten, og hun har tid i løpet av sin dag til å føre tilsyn med dokumentasjonsproblemene," sier hun.Systemet er også gunstig for de andre ansatte som ser pasienten fordi når de først har varslet saksbehandleren om endringen i ordrer, trenger de ikke å bruke tid på å sørge for at de skriftlige ordrene er plassert i posten, forklarer hun."Dette er en veldig effektiv bruk av ansatte og tid, og vi ser at det holder pasientens omsorgsplan oppdatert mer effektivt," legger hun til.

En annen standard som 11% av hjemmehelsebyråene ble funnet ikke-kompatible var Hr.3.10, et krav om at byrået vurderer en ansattes kompetanse for å utføre jobben sin, påpeker Popovich."Byråer over hele linjen sliter med denne standarden," sier hun."Alle har et program for å vurdere kompetanse utviklet, men det blir ikke alltid implementert i henhold til planen utviklet av byrået."

I mange tilfeller har byrået utviklet en så tungvint plan at det er for vanskelig å implementere, påpeker Popovich."Jeg anbefaler alltid at hjemmehelseledere ser nærmere på kompetansevurderingsplanen og sørger for at de bare inkluderer det som virkelig er nødvendig for å vurdere en ansattes kompetanse," sier hun.Hvis du trenger for mye som veiledere eller ansatte ikke mener er nødvendig eller passende for jobben, vil ikke vurderingen bli utført riktig, og dokumentasjonen vil ikke være fullført, sier hun.

Den felles kommisjonen spesifiserer ikke hvilke komponenter som utgjør en tilfredsstillende kompetansevurdering, slik at landmålerne må evaluere Home Health Agency basert på programmet beskrevet av byrået, sier hun."Hold kompetansevurderingsprogrammet enkelt, rett frem og direkte knyttet til jobben, og denne standarden vil ikke være vanskelig å oppfylle."

Kilder

For mer informasjon om møtestandarder, kontakt:

  • Maryanne L. Popovich, RN, MPH, administrerende direktør for Home Care Accreditation Program, Joint Commission on the Accreditation of Healthcare Organisations, One Renaissance Blvd., Oakbrook Terrace, IL 60181. Telefon: (630) 792-5742.Faks: (630) 792-5005.E-post:[e -postbeskyttet].
  • Sue Gibson, RN, direktør for Midwest Home Health i Del City, 3921 SE 29th St., Del City, OK 73115. Telefon: (405) 677-7911.E-post:[e -postbeskyttet].
Utdanning om 'do-ikke-bruk' forkortelsesliste som trengs |2005-12-01 |Ahc ... (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5322

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.